10 - 1

Avanti'31 JO9-3

Onder 9 zaterdag, JO9-1, 1e klasse 202

22 april 2017 9:15

Zaterdagmorgen, na een weekje rust mogen we eindelijk weer eens laten zien wat we kunnen. En we gaan goed van start, we zijn fel op de bal en binnen enkele minuten kunnen we al schieten op het doel van Avanti. Helaas net naast of over. Bij een volgende mogelijkheid wordt het een corner, van links worden deze altijd door Finn genomen, na een mooie trap wordt deze te zacht weggetrapt door Avanti en kan Finn de bal goed aannemen en klaarleggen om te schieten op doel, supertrap mooi over de keeper, de verdiende 1-0. Helaas zijn we dan te blij en letten we niet goed op waarna Avanti kan schieten op doel, Thijs houdt m tegen maar botst tegen de paal waarbij de aanvaller snel de bal binnenschiet, 1-1. Nu is het klaar en gaan we eens flink aan de slag, na goed samenspel vanuit de achterhoede, kan Stijn v Gog de bal langs de lijn naar Quinn schieten. Die speelt snel z'n tegenstander voorbij en knalt de bal hard achter de keeper het doel in, 2-1. Nu gaan we door, Luuk, Stijn v Gog en Finn houden het verder achterin dicht. En is het aan onze voorhoede om te scooren,  wat ook gebeurt, na goede pass van Stijn v Loon kan Jens mooi scoren en gauw daarna passt Jens de bal naar Daan en kan hij hard de bal doel in het schieten wat de ruststand op 4-1 maakt.  We werken hard en goed samen en gaan in de 2e helft verder waar we gebleven zijn, doelpunten maken. Deze worden door goed samenspel gemaakt door Daan, Jens en Finn. Helaas stond de paal ook regelmatig in de weg of wordt de bal net naast het doel getrapt. Verder heeft keeper Thijs buiten een paar keer uittrappen weinig te doen in de 2e helft. Na mooie solo's van Stijn vGog en Luuk bepalen zij de eindstand op 10-1. Mooie overwinning jongens, goed gedaan !