Na de fijne overwinning van vorige week stond nu de derby op het spel.
Voor de leiders S&B is dit echter gesneden koek.
De enige wedstrijd in het jaar waar geen motivatiefilmpjes voor nodig zijn.
Na een korte en natte oversteek van het geel/zwarte deel van de kranenmortel naar het blauw/witte deel liep het een aantal van onze spelers dun in de broek.
Wow! spelen in een echt stadion..... en wat was het gras toch lekker kort gewiekt!
Sebas en Jeroen moesten de spelers er even van bewust maken dat ook deze wedstrijd gewoon gewonnen kon en moest worden.
Na een aarzelende start vonden onze jongens al gauw het net een aantal keer.
De leiders van Deurne vroegen zich dan ook af of wij 5 of 6x per week trainden.
Ook wilde ze dolgraag de uitslag, onder de wedstrijd, naar beneden bijstellen en er telkens een doelpunt voor zichzelf bijtellen.
Sebas was daarom extra op z'n hoede en hield de stand dan ook hard op bij.
Ook het verkorten van de speeltijd kon op een duidelijke nee rekenen van onze leider!
Nadat de tweede helft nauwelijks 15 minuten had geduurd breide de "leider" van Deurne er toch al een eind aan en stond de eindstand van 2-13 op het bord.
Klasse mannen!! galmde het uit de kelen van onze aanhang.
Éenmaal in het kleedlokaal aangekomen werd er voorzichtig het "wakanutgeve" ingezet door de leiders en uw reporter wat op een aantal wazige blikken kwam te staan van onze jongens.
Ook dat moet dus nog geleerd worden maar daar hebben we nog even de tijd voor.
Eerst maar eens een lekkere kan ranja verorberen in de, overigens vrij lege, kantine van onze buren.