Hoe zouden onze jongens ervoor staan na de nederlaag van vorige week.

Er was goed getraind... ondanks dat er een heleboel zsv-pietjes, op het veld naast ons, de fijne kneepjes van het schoorsteen-duiken geleerd werd.
Mees had waarschijnlijk een weerbericht gekeken op internet van vele jaren geleden.. Aan zijn uitdossing te zien waren de Rayon-hoofden bij elkaar gekomen! Koud heb je het in ieder geval niet gehad Mees.. ha ha.
Na een lekkere parij-vorm waren we er helemaal klaar voor.

Eenmaal aangekomen op het sportpark van SV Someren stond er een oud bekende voor de ingang van de kleedkamers. Deze flitsende persoon beloofde ons een hele dikke jas!

De start van de wedstrijd, welke voor ons team vaak zo moeilijk is gebleken, ging heel goed. De score deed echter anders vermoeden...
We kwamen met 2-0 achter terwijl we wel de betere ploeg waren. De uitstekende keeper van Someren stond of lag echter steeds maar weer in de weg.
Uiteindelijk kwamen we toch weer terug. De wedstrijd ging (qua score) lang gelijk op.
Na de 7-7 sloegen we in de slotfase echter genadeloos toe. Eindelijk werd ons overwicht (wat de hele wedstrijd aanwezig was) ook uitgedrukt in de score. We liepen mooi uit naar een 7-10 overwinning.
Het was prachtig om te zien dat alles eruit kwam... Terug knokken, super verdedigen, heerlijk overspelen en lekkere doelpunten! Dit was de mooiste wedstrijd van het seizoen waarin bijna alles klopte..

In de kantine smaakte de ranja weer heerlijk.. De jas die beloofd werd door een geel/zwart getinte inwoner van Someren was niet nodig. We wezen hem er nog even fijntjes op dat aanvallen loont (niet te veel teruguit lopen bij een voorsprong). Tja zo helpen we elkaar allemaal.... waar we dan ook "werkzaam" zijn.