Ward Veldpaus (kopbal)
50'

E-Pupillen (voorjaar), E1, 1e klasse 200

10 april 2010 9:30

Voor de tweede week op rij moesten we vroeg uit de veren, ging de reis vorige week naar St-oedenrode vandaag gingen we naar Zijtaart om het daar tegen de plaatselijke E1 op te nemen.

Het was maar goed dat de supporters op tijd de weg uit de kantine hadden gevonden, want nu konden ze live de 1  -  0 van ZSV meemaken. We waren nog geen minuut onderweg, om precies te zijn 29,3 seconden volgens René,  en Ilias scoorde met een droge knal.  Dit zou het begin zijn van een fantastische eerste helft, de bal ging heel gemakkelijk van voet naar voet en we wisten elke keer onze vrije man te vinden. In de 10e minuut was het Ward die attent reageerde toen de keeper de bal niet goed verwerkte. Een kwartiertje later was het weer Ward, die na hard werken van Joost, die de bal terug veroverde,  met een schot de 0 – 3 liet aantekenen. Dit was tevens de russtand.

Waarschijnlijk was het de bedoeling om op dezelfde voet door te gaan, maar om de een of andere reden vonden we het niet meer belangrijk om onze taken uit te voeren. Joost wist nog wel de 0  -  4 te scoren met een goed afstandsschot. Maar vervolgens ging er van alles mis, we lieten de man gewoon lopen en kwamen zelf niet tot goede aanvallen. Gelukkig wist VOW zich ook niet goed raad met de ruimte en kansen die het opeens kreeg en bleef de 0  -  4 tot driekwart wedstrijd op het bord. In de 42e minuut was het dan toch raak VOW maakte de zogenaamde eretreffer. Ook de tegengoal schudde ons niet wakker en in de 46e minuut kon VOW zelfs hun tweede doelpunt maken. Vanaf dit moment ging het snel Luc maakte de 2  -  5 na een goede soloactie. Eén minuut later was het VOW die hun derde doelpunt scoorde  3  -   5. Het slotakkoord was echter voor Ward die met een kopbal in de 49e en een schot in de 50e minuut de eindstand bracht op 3  -  7.

Al met al een hele goede 1e helft gevolgd door een slechte 2e helft, woensdagavond een herkansing. Probeer dan het niveau van de 1e helft weer op te pakken en het komt goed.