4 - 2

Mierlo Hout VR2 (zon)

Vrouwen Zondag DA1, 5e klasse 5E

13 september 2009 10:00

We begonnen deze wedstrijd niet zo sterk als vorige keer. De bal ging alle kanten uit. Er vielen af en toe wel wat kansjes. We hadden een mooie kans met een corner van Corina die Wilma er in probeerde te koppen. Na een half uur wat kansen van beide kanten gehad te hebben schoot Moniek de bal bij de tegenstander in het netje. 1 – 0. We bleven door gaan en de kansen die we hadden af te maken. Net voor de rust kreeg Moniek weer een mooie kans en maakte de 2 – 0. Dit was tevens de ruststand. Na de rust begonnen we voetballend sterker. De bal werd goed over getikt waardoor we al snel weer een kans hadden die Moniek wederom afmaakte. 3 – 0. We bleven fel doorgaan en probeerde deze stand vast te houden. Toch kreeg Mierlo-hout weer wat kansen die ze ook afmaakte en het was al snel 3 – 2. Daardoor werden we weer gemotiveerd om de winst te houden. De tegenstander bleef proberen maar door een goede verdediging en keepster bleven de goals uit. Tegen het einde van de wedstrijd kregen we nog enkele kansen en Moniek die goed op dreef was tikte er nog een bal bij de tegenstander in de goal en werd het 4 – 2. Met deze eindstand op het bord staan we nu 1ste in de competitie.