55'
58'

D-Pupillen D1, Hoofdklasse B

3 april 2010 11:45

Nog zes wedstrijden te gaan, de moeilijkheid is om elke wedstrijd weer geconcentreerd en met veel motivatie te beginnen. Vandaag thuis tegen Volharding. Een team wat we normaal gesproken moeten kunnen hebben. Ook vandaag begonen we weer sterk, er werd snel gespeeld, Volharding heeft een heel aanvallende speelstijl. Ze spelen met vier man op het middenveld en achterin 1 op 1. Dat betekent dat ze achterin heel kwetsbaar zijn maar van de andere kant komen ze zeker aan aanvallen toe. We kiezen ervoor om ook 1 op 1 te spelen en zo onstaat er een open wedstrijd met kansen over en weer maar vooral veel kansen voor ons. Doordat  er ook nog een goede keeper bij Volharding in het doel staat duurt het tot de 13e minuut voordat het 1 - 0 wordt door Ruhendry. Snel daarna maakt Davy 2 - 0. In de 18e profiteert Volharding van het enige foutje van Rick; 2 -1  Voor rust maakt Davy we nog 3 - 1 van. Na de rust blijft het door het aanvallende spel van Volharding een leuke wedstrijd met voor ons veel ruimte om te voetballen. Van de vele kansen die we creëren weten we er nog drie te benutten. Ruhendry twee en Davy nog één.