Wie kan wie uitlachen de rest van het jaar! Welke clubkleuren voeren de boventoon in de Heiakker (lees: bs De Heiakker en De Hasselbraam) ?

De week ervoor was de spanning al te snijden bij beide vaandel teams met als resultaat,

Uiteraard was de gehele selectie fit en ready to go voor deze wedstrijd.
Helaas mogen er maar 6 het veld in en moeten er dus 3 reserves worden uitgekozen.
Er moesten dus gelijk harde keuzes gemaakt worden door de technische staf.
Dit alles waren een voorbode voor een nerveuse openingsfase.

Binnen de korste keren stonden we dan ook onder druk.
Na 2 minuten lag de eerste er al in voor Deurne.
Een beetje uit het niets scoorden we de 1-1 en even later kwamen we zelfs op voorsprong.
10 seconden voor het eerste pauze moment maakte Deurne nog gelijk.
Werk aan de winkel.....
Enkele tactische wissels en omzettingen werden toegepast door het technisch hart.
We moesten een klein en behandig spitske in de punt zetten met daar omheen enkele schoffelaars en pitbulls!
Toen ging het lopen....
Met 5 doelpunten in 10 minuten gescoord door Nick was de ruststand dan ook een stuk aangenamer: 8-3
Nu kwam er ook rust in de koppies van enkele spelers....
Geel Zwart zou de kleur worden de komende weken in de heiakker!
Het verzet was ook gebroken bij SV Deurne.
De eindstand werd uiteindelijk bepaald op (schrik niet) 22-4!!
7 van de 9 spelers hadden gescoord maar er was toch echt maar 1 uitblinker deze middag: Nick van Gog met z'n 7 doelpunten en bijna evenveel assists... hopelijk stonden er geen scouts langs de kant deze morgen!
Vermeldingswaardig is overigens ook dat onze vaste keeper Giel in het laaste blok (wissel met Jens) nog wel even een hatrick maakte binnen een tijdsbestek van 1,5 minuut!

Wat een lekkere wedstrijd hebben onze jongens op de mat gelegd.
De kannen ranja kunnen worden aangerukt want dat is zeker verdiend.