Als echte sterren vloog de één na de andere speler uit naar verschillende exotische oorden. Wie zijn wij om ze dat te ontzeggen na de schitterende prestatie tegen onze blauw witte buur-mannetjes/vrouwtjes.
2 goals, een paar hesjes en ballen maar... werd het motto van deze week!

Na vorig jaar Maradonna te hebben ontvangen op sportpark De Ark was het niet meer dan logisch voor het bestuur van Mifano om nu onze jongens uit te nodigen!
We verwachtte er dan ook veel van.
Wat we niet verwacht hadden was de knolletuin en goals die stamden uit de tijd dat Duitsland nog uit 2 delen bestond. Het aan elkaar gelaste staal kwam zelfs nog van een Oost Duitse duikboot.
1 voordeel werd overigens al snel gevonden door Basthez... er was geen doellijntechnologie nodig! De doelpunten galmde oh zo lekker na op het koude staal...

Al snel in de wedstrijd was duidelijk dat we de overhand hadden in deze wedstrijd.
Onze spits Sem scoorde er lustig op los nadat hij weer helemaal wedstrijd fit was bevonden na een vervelende armbreuk.
Af en toe brak Mifano met meerdere jongens en meiden uit maar dan stond daar altijd weer onze eigen sneeuwvlok Hessel!
Vakkundig snoepte hij iedereen de bal weer af om deze vervolgens weer voor in af te leveren. De naam sneeuwvlokje deed hij helemaal eer aan toen hij van eigen helft de bal op de goal knalde en de keeper van de tegenstander alsnog pijn had aan de vingers.
Na de rust wilde Hessel het ook eens voorin proberen....
De scorende spits Sem werd laatste man en onze laatste man werd spits!
Dit resulteerde in 6 doelpunten voor onze Hessel. De meeste natuurlijk ook nog eens door een flinke poeier van afstand af te vuren. Hij was dan ook deze ochtend de man van de wedstrijd!

Na een kannetje ranja in een overigens erg lege kantine konden we dan ook weer vol trots vertrekken richting de Zeilberg.
Weer een overwinning op het konto bijgeschreven... wat een seizoen!