42'
Davy Althuizen (vrije trap)

D-Pupillen D1, Hoofdklasse B

10 april 2010 10:45

Vandaag stond de achtiende wedstrijd van deze competitie op het programma. De uitwedstrijd tegen Sc. Irene uit Tegelen. Een fysiek sterke tegenstander. We begonnen wat te afwachtend en wisten veel duels niet te winnen. Gaandeweg kwamen we beter in de wedstrijd en dat resulteerde in de 14e minuut na goed voorbereidend werk van Stan v. Hekmond in de 0 - 1 door Davy. Hierna gingen we door en wist Stan Zeegers er 0 - 2 van te maken. Na de rust gingen we door en kregen door het goede spel nog een heleboel goede scoringsmogelijkheden.  Ruhendry wist een te korte terugspeelbal te onderscheppen en fraai de 0 - 3 te scoren. In de 42e minuut schoot Davy een vrije trap onhoudbaar achter de keeper van Irene, eindstand 0 - 4. Een compliment aan de verdediging die weer heel knap de 0 wist te houden.