Een beetje zenuwachtig maar wel met enig vertrouwen gingen we op pad naar het kaptiaalkrachtige NWC.
Een super mooi complex met een spiksplinter nieuw nep grasje (met veel versleten autobanden erop) waren de laatste aanwinsten!
Zou het voetbal dan ook een impuls hebben gekregen?

De eerste 5 minuten stormde het richting ons doel.
Helaas werd Giel dan toch eindelijk gepasseerd door een bekeken schot.
Nog voor de rust kwamen we via een snelle uitbraak op 1-1.
In de rust hebben we rustig uitgelegd dat als we iets rustiger aan de bal blijven en zo goed blijven verdedigen het wel goed komt deze wedstrijd. Nog wat wonderwater innemen en gaan met die banaan.
Via diverse keren Bram en een assist en knal van eigen helft van Hessel namen we een ruime voorsprong. Uiteindelijk resulteerde dit in een overwinning van 1-7.
Knap gedaan jongens!!
Op naar die mooie douches en dito kantine. Daar zullen ze vast goede Ranja schenken!

Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen het ogenschijnlijk onverslaanbare Mulo.
Misschien nu het is samengevoegd met Helmondia dat de kansen groter worden om het dan toch een keertje te flikken!