ASV'33 DA1
69'

Vrouwen Zondag DA1, 5e klasse 5E

5 april 2010 10:00

Op de paasmaandag trokken we naar Aarle-Rixtel voor het voortzetten van de goeie lijn. We kwamen goed uit de startblokken en dat leverde al gauw een paar goede kansen op. Maar 2 keer binnenkant paal eruit, en hun keeper stonden succes in de weg. Totdat Corina in de 28ste minuut een diepe pass gaf op Debbie die de bal knap doorgaf op Moniek, die op haar beurt beheerst de bal in het netje liet verdwijnen. 0 – 1. Hierna kregen we nog een paar kansen, maar ook die waren weer niet aan ons besteed. Ook in de 2de helft gaf het aanvankelijk het zelfde beeld. Maar ASV kwam steeds beter in de wedstrijd. Hun eerste kans werd nog uitstekend gepareerd door Corina die lianne in de goal verving, die ook al vervanging was van Suzan die vandaag afwezig was. In de 69ste minuut riepen we het noodlot over ons af door niet in te grijpen en hun speelster vrij op goal te laten schieten, en dit deed ze met verve. En met een schot stijf in de kruising zette ze de stand op 1 – 1. Allebei kregen we nog een paar kansjes en zelfs Moniek in de dying seconds of the match. Maar de eindstand stond na 69 minuten al op het bord.