3 - 0

Gemert VR2 (zon)

Vrouwen Zondag DA1, 5e klasse 5E

11 april 2010 10:00

Deze zondag kwamen we Gemert  weer tegen. De vorige keer hadden we verloren, dus waren we er wel op gebrand om nu de punten te pakken. En we begonnen fanatiek aan de wedstrijd. Daardoor hadden we in de 11de minuut al de 1 – 0 op het bord staan. Kim die een pass op Debbie gaf, en deze maakte die mooi af.  Daarna was het af en toe een beetje stuntel werk. En Gemert kreeg daardoor evenals ons ook kansen. Maar Suzan was weer aanwezig en zorgde dat de ballen uit het net bleven.  In de 36ste minuut kreeg Corina een vrije trap, die ze van 25meter recht in de goal schoot. En zo de 2 – 0 op het bord zette. We keken in de 44ste minuut even angstig omdat Gemert een penalty had gekregen. Maar de speelster van Gemert schoot de bal zeer ver langs de goal. Er zo gingen we de rust in. Na de rust probeerde we wat meer spel in de wedstrijd te krijgen, maar op een of andere manier wilde dat niet lukken. Er bleven aan beide kanten wat kansen komen, die onderschept werden of niet goed werden afgemaakt. Na een half uur zo verder gespeeld te hebben kreeg Debbie de bal in de voeten en speelde Gemert voorbij en tikte de bal netjes links in de goal 3 – 0. Het laatste kwartier bleef de bal nog wat rond gaan tussen beide teams. Echte kansen waren er niet meer en zo stond de 3 -0 op het bord, en hebben we de 3 punten.