2 - 11

ZSV VR1 (zon)

Vrouwen Zondag DA1, 5e klasse 5E

18 april 2010 10:00

Voordat we goed en wel bezig waren had Debbie het net al weer gevonden, dus was het in de 1ste minuut al 0 – 1. Op de 0 – 2 hoefde we ook niet lang te wachten. Moniek mocht die maken nadat Debbie de bal mooi had onderschept. De 0 – 3 kwam ook van de voet van Moniek die in de 13de minuut haar mannetje voorbij ging en bekwaam afwerkte. En binnen 8 minuten war de hattrick een feit in de 15de minuut onderschepte Moniek deze keer dezelfde bal en ook dit was kaasje voor onze goalgetter. Hierna moesten wij toch weer 10 minuten wachten op de 0 – 5 deze keer was het weer Debbie die bij de 2de paal een voorzet van Moniek binnen kopte. Ook Debbie won een hattrick en in de 37ste minuut kregen we een vrije trap op ong 30 meter van de goal, en Debbie schoot de bal stijf in de linker hoek. En als je denk waar was Lierop, ze deden toch echt wel mee, want de corner verhouding was 10 – 0 voor Lierop in de 1ste helft. Dit werd bekroond door de aanvoerster van Lierop die de bal onhoudbaar in de verre hoek net onder de lat binnen trapte. Dit was ook de rust stand. Na de rust gingen we weer vrolijk verder want in de 46ste minuut ging Moniek weer aan de haal met de bal, omspeelde de keelster en scoorde de 1 – 7. Tot de 58ste minuut bleef dit de stand. Maar toen was het weer Moniek die de 1 – 8 liet aantekenen. Ook Lierop deed nog een duit in het zakje en ook dit was weer een magistraal schot waar Suzan niets tegen in kon brengen. Dit was in de 65ste minuut. 2 minuten later was het Kim die ook wat aan de stand deed en de 2 – 9 op het niet aanwezige bord zette. Ilse die het ook nog ff in de spits mocht proberen zette ons op de dubbele cijfers 2 – 10 in de 73ste minuut. En het slot akkoord was voor Lindy die in de 90ste minuut haar inval beurt kleur gaf door fraai te scoren na een terug gelegde bal van Ilse. En nu op naar woensdag waar we in Zeilberg weer een bekende tegenstander treffen.