34'
40'

E-Pupillen (voorjaar), E1, 1e klasse 200

1 mei 2010 10:30

De laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2009 – 2010 stond vandaag op het programma. We moesten aantreden tegen Someren,  wanneer we deze wedstrijd zouden winnen eindigden we in elk geval op een gedeelde derde plaats in deze klasse,  een hele goede prestatie.

Omdat Teun op vakantie was begonnen we vandaag met Lars in de goal. De wedstrijd op zich was na 16 minuten eigenlijk al gelopen. Na 36 seconden was het Ward die de 0 – 1 liet noteren, de verdediging van Someren was nog niet helemaal bij de les en voordat ze het wisten stonden ze achter .

In de 6e minuut was het Luc die de 0 - 2 liet noteren, de volgende 10 minuten kregen we voldoende kansen op de 0 – 3  maar er stond elke keer wel een verdediger in de weg of we gingen voor de eigen kans in plaats van het goed uit te spelen. In de 14e minuut besloot Joost maar eens uit te halen van afstand, en de bal verdween met een streep in de linker bovenhoek daar was dan eindelijk de 0 – 3. Twee minuten later was het Ward die de verdediging te snel af was en de 0 – 4 op het scorebord noteerde.  Dit was tevens de ruststand.

In de rust zijn een aantal wijzigingen in het team doorgevoerd, Lars ging voetballen, Ward werd keeper en Wessel ging als spits spelen, Ilias was nu de laatste man.

De overmacht van de 1e helft raakte we hiermee een beetje kwijt en Someren wist zelfs twee keer te scoren, het trouwe publiek kreeg zelfs een E2 deja vu. Gelukkig lieten de jongens het zover niet komen, de mouwen werden nog een keer opgestroopt en in de 40e minuut was het Joost die aan alle twijfels een einde maakte 2 - 5, ook deze drie punten gingen mee naar Zeilberg.

Na afloop van de wedstrijd zijn we nog met z’n allen een frietje met snack gaan eten in de kantine van ZSV en hiermee kwam een einde aan de competitie 2009 - 2010.

Rest ons nog het internationale toernooi in Landgraaf op 15 en 16 mei, en dan de volgende stap in je voetbalcarrière.

Een groot veld, 10 medespelers, een grote goal en buitenspel veel succes.