10 - 0

Lierop VR1 (zon)

Vrouwen Zondag DA1, 5e klasse 5E

21 april 2010 18:45

Na de ruime overwinning van zondag wilde we vandaag ook weer de punten pakken. We gingen er meteen vanaf het begin weer vol in, dat al direct kansjes creëerde. Doordat de keepster de bal niet goed vast had, en Debbie er meteen bij was hadden we in de 12de minuut de 1 – 0 te pakken. De 2 – 0 volgde enkele minuten later. Moniek schoot op goal en de keepster had de bal, maar liet deze weer los. Nu was kim erbij die het geheel afmaakte. Wel nadat de keepster nog 2x de bal had en weer los liet. De kansen bleven komen, maar ze konden niet iedere keer goed afgemaakt worden tot dat Moniek de bal van de tegenstander  afpakte solo op de keepster af ging en zo de 3 – 0 op het bord zette. 2 minuten laten kreeg Kim de bal in de voeten gespeeld en tikte de bal in het netje. 4 – 0. Nu werd het weer even rustig en werd er wat op en neer getikt. Toen Moniek weer de bal had nam ze deze wat mee naar voren, speelde door naar Kim, Kim speelde weer door naar Debbie zodat zij de 5 – 0 op het bord kon zetten. Enkele minuten later, in de 44ste minuut, kregen we een corner. Corina nam deze vakkundig, precies op het hoofd van Debbie die de bal mooi in kopte. 6 – 0. Dit was tevens de rust stand. Na de rust proberen we het goede werk door te zetten. En dan komt lianne weer een keer van achter uit, peert alles voorbij (zoals Lianne dat doet) en maakt de 7 – 0. Dat had Ilse gezien en kon dat niet laten zitten. En wat lianne op links had gedaan deed Ilse nu van recht. En maakte zo de 8 – 0. Een minuut of 5 later heeft Moniek de bal weer, speelt de keepster uit en zet de 9 – 0. Het werd weer even rustig op het veld, probeerde goed over te tikken om nog wat goede kansen te krijgen. En in de 81ste minuut krijgt Moniek die nog. Ze legt de bal over de keepster heen in de goal en zet zo de eindstand 10 – 0 op het bord.