27'

2e klasse 3

23 november 2019 12:45

A.W. (Arjen) Vos

We verzamleden ons bij ZSV en we weten dat het een zware wedstrijd gaat worden, omdat stiphout het goed doet in de competitie. We beginnen de wedstrijd redelijk met veel inzet, maar er vielen af en toe gaten in de centrale verdediging waardoor de snelle spits van stiphout er vaak doorheen kon gaan. Na een tijdje was de spits van stiphout doorgebroken, hij kon vrij op het doel afgaan, maar Tim haalde hem net op tijd in en blokte het schot. Richting het einde van de eerste helft was er een actie van stiphout. Hun spits werdt diep gestuurd waarna hij 1 op 1 tegen Niels kwam. Niels deed zijn best maar kon de bal helaas niet keren. In de 2e helft kwam Willem voor Cas, Eva voor Dirk, Koen voor Teun. Er wordt veel inzet getoond en we doen ons best om nog een goal te maken. Het was moeilijk voor ons kansen te creëren. Maar op ten duur kregen we een paar goede kansen. Bij vrije trappen en corners ging bijna iedereen mee. Het was alles of niets. Hun hadden ook een aantal kansen die er niet in gingen. In de laatste minuut kreeg Steef de bal op rand van zestien en  passde de bal naar Pieter. Pieter kon de bal vrij afwerken op goal alleen hij schoot hem recht op de keeper af. De bal ging nog tegen de paal alleen de keeper pakte de bal op en de kans was voorbij. Vrijwel meteen daarna werd er afgefloten en de wedstrijd was voorbij, zsv had met 1-0 verloren van stiphout.