45'

2e klasse 3

16 november 2019 13:15

Opstelling

Het was een koude, droge zaterdag met een beetje zon en ZSV had weer zin om een wedstrijd te spelen.

We speelden weer de vertrouwelijke 442 en hadden er allemaal zin en hopelijk te winnen. Het fluitsignaal klonk en we waren van plan om druk te zetten en in balbezit gewoon rustig te voetballen. Steef nam een corner die terecht kwam bij Jur en Jur wilde schieten. Het schot was best zacht naar de rechterhoek en in de lucht kopte Pieter hem naar de linkerhoek 1-0! Daarna bleven we best goed voetballen maar waren we slordig in de eindpass. Na goed druk zetten kwam de bal bij Pieter en Kjell stond vrij aan de rechterkant. Pieter passte hem naar Kjell en Kjell schoot hem naar de linkerhoek en het was een goal 2-0.

We bleven voetballen en toen kreeg Teun de bal op de zestien en met links maakte hij er 3-0 van. Na 35 minuten was het rust.  We stonden met 3-0 voor en waren van plan om daar meer van te maken. Na de rust gingen we weer verder en Pieter ging naar de b1. Dirk kwam erin voor Pieter en Steef ging de spits in, Kjell op 6 en Dirk op 10. na 5 minuten werd Kjell gewisseld en kwam Willem het veld in. Wat minuten later kregen we een corner en die kopte Teun binnen. Hij was er zo te zien heel erg blij mee en liet dat ook aan iedereen zien door op zijn hoofd te tikken. Weer wat later kwam Tim erlangs met een sprint op de zijkant en werd heel hard neergehaald. Na even wat pijn gehad te hebben ging Tim als een bikkel weer verder. Uit een voorzet kopte Steef hem naar de goal en de bal leek er in te gaan maar iemand van Neerkant haalde hem met de hand van de lijn. Penalty. Eva nam de penalty en zoals gewoonlijk schoot Eva hem erin. 5-0 Het spel verslechterde een beetje maar het bleef 5-0. De punten bleven weer hier en we hebben aan het doelsaldo gewerkt. Een geslaagde middag. 19 punten uit 7 wedstrijden. Op naar de topper tegen Stiphout volgende week.