26 oktober 2019 13:15

J.H. (Jack) Klumpers

Opstelling ZSV JO15-1JM

Het was een zonnige zaterdagmiddag toen ZSV JO-15-1 aan moest treden tegen Mierlo Hout.

De wedstrijd ging van start en het was een erg rommelig en matig begin van de wedstrijd waarin weinig werd gevoetbald en weinig kansen werden gecreëerd. Ook werd al snel duidelijk dat er in de tegenpartij weinig voetbal zat. Bij de eerste mooi gecombineerde aanval werd het dan ook meteen gevaarlijk en ontstond de eerste grote kans van de wedstrijd, helaas werd deze niet benut. Kort daarna werd er weer een mooie aanval opgezet en zette Teun voor en werkte Pieter goed binnen. 1-0 ZSV! Meteen daarna ging ZSV weer in de aanval en bracht Pieter de bal voor. Deze werd binnen geschoten door Steef. Daar was het 2-0 voor ZSV. Nog een aantal minuten doorgaan en ZSV  zou met 2-0 de rust in gaan. Dit gebeurde echter niet want na een ingooi werd er op het middenveld balverlies geleden en kwam Mierlo Hout er door. Er werd ongelukkig tegen een speler van Mierlo-Hout aangeschoten en plotseling stond er iemand vrij voor de goal. Deze kans werd via binnenkant paal binnen geschoten. Helaas 2-1, hierdoor ging ZSV een stuk minder comfortabel de rust in. De rust was voorbij en de tweede helft kon van start gaan. Het grootste belang in de tweede helft was geen doelpunten meer tegen krijgen. Er werd weinig gevoetbald in de tweede helft en er waren nog een paar kansen. Maar toen klonk het laatste fluitsignaal en was de winst gepakt. Hiermee ging ZSV naar huis met 3 punten en heeft het nu 12 punten uit 4 wedstrijden. Op naar de volgende wedstrijd thuis tegen SV Brandevoort.