28 september 2019 13:00

Opstelling ZSV JO15-1JM

Dit weekend de 2e competitie wedstrijd van het seizoen, uit tegen NWC.

De eerste 10 minuten gingen moeizaam en ZSV kwam al snel  1 - 0 achter.

Na 15 minuten ging ZSV beter spelen en kwamen ze al snel op 1 - 1, door een fout van de verdediging van NWC kon Pieter binnen schieten. Het lukte NWC niet om een goede opbouw van achteruit neer te zetten. Door een fout van de verdediging kon Jur de bal onderscheppen en naar Kjell pasen, Kjell gaf een goede pass over de grond en kon Pieter de 1 - 2 binnen schieten. ZSV ging steeds beter voetballen. Na een mislukt schot van Dirk kwam de bal voor de voeten bij Pieter en hij scoorde zijn hattrick de 1 - 3. ZSV ging met 1 - 3 de rust in.

Teun kwam het veld in voor Willem. 5 minuten later kwam Cas er in voor Dirk. De 2e helft bleef ZSV maar druk zetten. NWC had weinig kansen, ZSV speelde er gemakkelijk onderuit. Na genoeg kansen van ZSV had NWC steeds meer de bal, maar ZSV bleef maar druk zetten. ZSV creëerde genoeg kansen en na een tijdje kwam er een afvallende bal en Tim schoot vanaf 25 meter de bal heerlijk in de kruising, Een wereldgoal. ZSV speelde de wedstrijd gemakkelijk uit. NWC kreeg ook nog een goede kans maar Niels had een goede redding. Genoeg kansen en veel energie in de wedstrijd. ZSV gaat met de 3 punten naar huis.