ZSV wint moeilijke wedstrijd tegen Brandevoort

2e klasse 3

2 november 2019 13:15

Opstelling

De regen was gestopt de zon kwam door en ZSV stond al klaar om tegen Brandevoort spelen.

Het fluitsignaal klonk en ZSV moest meteen aan zetten om kans te maken tegen Brandevoort. Alleen met 100% konden ze de 3 punten bemachtigen. ZSV zette goed druk en meteen in de eerste minuut scoorde Kjell de eerste goal 1-0 voor ZSV. Kort na de goal van Kjell werd het voetbal verminderd en gebeurde er een lange tijd weinig. Bijna ieder duel was voor de tegenstander en het werd steeds slapper. In de 23 minuut scoorde Brandevoort na een diepe bal de 1 – 1. Er kwamen nog een paar kansen voor beide partijen maar er werd echter niet gescoord. Na 35 minuten gingen ze de rust met in met 1-1.

De 2 helft ging van start Cas en Dirk werden gewisseld voor Willem en Teun even Later werd Lieke ook gewisseld in de plaats van Tim. In de rust was er afgesproken dat de inzet verbeterd moest worden om een goed resultaat te halen. Deze afspraken werden gelukkig in de tweede helft wel nagekomen. Er werden goede aanvallen opgezet maar helaas geen goal. In de 51 minuut kreeg ZSV een corner die werd genomen door Steef. De bal kwam terecht bij de keeper en de keeper bokste hem perfect in de voeten van Dirk, hij schoot de bal met een volley in de goal 2-1. Brandevoort trapte af en schoot de bal de diepte in naar de spits die 1 op 1 tegen Niels hem net mis schoot. Brandevoort begon wat meer kansen te creëren maar het bleef 2-1 voor ZSV. Steef werd in de laatste paar minuten gewisseld voor Teun die de wedstrijd uit speelde. Toen het eindsignaal klonk was iedereen opgelucht.

En de 3 punten waren binnen. Nu hebben we 15 punten in 5 wedstrijden, volgende week uit naar SJVV.