Strijdend ZSV pakt de overwinning op SV Someren

SV Someren JO15-3JM

2e klasse 3

12 oktober 2019 13:15

Opstelling

Op een winderige zaterdagmiddag stond de derde competitie wedstrijd op het programma. SV Someren JO15-3 was de tegenstander.

ZSV probeerde in het begin te voetballen wat bij vlagen goed ging. Het werd wel al snel duidelijk dat Someren niet echt die intentie had. Hierdoor werd het een moeilijke wedstrijd met veel fysieke duels en weinig voetbal. Er waren weinig kansen voor beide teams, de wedstrijd speelde zich vooral af op het middenveld. Pieter werd keihard neergehaald door een speler van Someren en toen die jongen een minuut later weer een overtreding maakte kreeg hij een gele kaart. Dat betekende een tijdstraf. Tegen het einde van de eerste helft kreeg ZSV een vrije trap op de eigen helft. Koen liep diep en hij kreeg de bal aangespeeld. Hij stoomde op over de zijkant en speelde zo drie man uit. Uiteindelijk kwam de bal via Teun bij Pieter die de bal van dichtbij inschoot. Yes! 1-0. Nog een paar minuten volhouden en het was rust.

Na een paar minuten in de tweede helft kwamen de jongens uit de JO13-1, Has en Youri het veld in voor Cas en Teun. Het spelbeeld veranderde niet en het bleef strijden en volhouden. Someren kreeg wat meer kansen en werd gevaarlijker maar Niels had een paar goede reddingen en hield ons op de been. Even later kwam Someren er via de linksbuiten doorheen, die een voorzet gaf die vervolgens in het doel werd geschoten. 1-1.

ZSV gaf niet op en gaf alles om de wedstrijd alsnog te winnen. Pieter werd wederom gemeen onderuit gehaald en moest naar de kant. Het einde naderde toen ZSV een vrij trap kreeg op ongeveer 20-25 meter van de goal. Steef ging achter de bal staan en schoot hem net onder de lat erin! Wat een blijdschap! 2-1.

Nu was het zaak om niks meer tegen te krijgen. ZSV bleef goed druk zetten waardoor Has nog een aantal kansen kreeg. Toen klonk het laatste fluitsignaal en waren de drie punten binnen!

Het was een moeilijke wedstrijd waarin we alles hebben gegeven en strijdend de overwinning pakten. Dus uiteindelijk een lekker gevoel en toch wel de verdiende 3 punten. Op naar de volgende!