Mannen Zondag reserve, 2, 2e klasse 2C

12 september 2010 12:00

Harsel, A. van

Gemert 3 - ZSV 2

De 2e competitiewedstrijd konden we op bezoek bij het sterke Gemert 3. De 1e helft was ZSV nog niet wakker. Mede dankzij prima keeperswerk van B1 keeper Glenn Althuizen bleef de schade in de beginfase beperkt tot 1 tegentreffer. Doordat Carlo Maessen met vakantie was, nam Joost Verlijsdonk zijn taken waar. Van ongeveer 25 meter schoot hij na ruim een half uur spelen de gelijkmaker op prachtige wijze via onderkant lat binnen. 1-1 was ook de ruststand.

De 2e helft kwam ZSV wel goed uit de startblokken. Door het vroege en fanatieke druk zetten bleek Gemert 3 een kwetsbare tegenstander. Helaas kon ZSV het goede spel niet meer omzetten in een overwinning en bleef het 1-1. Al bij al wel een goed resultaat!

Glenn Althuizen- Koen Verlijsdonk, Jan Verlijsdonk (45. Daan Verhees), Thijs Joosten, Arno van Lieshout- Joost Verlijsdonk, Bas Elbers, Luuk Keyzers- Patrick Crommentuyn, Niek Luttikhold (75. Sjors van Duursen) en Stan Verlijsdonk