50'
Pieter Kanters (intikker)

2e klasse 02

15 februari 2020 13:00

Na de teleurstellende nederlaag van vorige week stond er weer een nieuwe wedstrijd op het programma ELI JO15-1 was deze week de tegenstander.

De wedstrijd begon onrustig. ZSV was erg onrustig aan de bal en kwam dus niet goed aan voetballen toe. Al snel werd duidelijk dat de tegenstander erg zwak was en veel fouten maakte. Hierdoor kreeg ZSV ook een aantal kansen, maar deze gingen er nog niet in. Pieter zorgde even later wel voor de 0-1 na een goede individuele actie kwam hij vrij voor de keeper en schoot de bal binnen. Het spelbeeld veranderde niet de eerste helft. ZSV had veel de bal maar tot echt goed voetbal en goals leidde het niet.

Na de ranja in de rust werd er afgetrapt voor de tweede helft. Opdracht was om zelf geconcentreerder en met veel meer rust aan de bal te gaan voetballen. Willem werd gewisseld en voor hem kwam Jur in het veld. ZSV begon beter te voetballen en creëerde meer kansen.

De keeper van ELI kwam zoals wel vaker uit zijn goal gerend om een bal weg te schieten maar Jur was sneller bij de bal, speelde de keeper uit en schoot de bal beheerst binnen: 0-2. Er bleven veel kansen komen maar ZSV slaagde er niet in om rustig voor de goal te blijven en de score te vergroten. Toen kwam er toch nog een derde goal. Een corner bleef wat hangen en kwam uit bij Daan, die dribbelde langs een speler en gaf de bal laag voor. Eva tikte de bal met de hak door en Pieter schoof de bal binnen.

ELI kreeg nog wel mogelijkheden om tot kansen te komen maar gevaarlijk werd het niet. Er werden niet meer goals gescoord ondanks de vele mogelijkheden. De eindstand was dan ook 0-3 al hadden ze dit bij ELI net wat anders ingevoerd ;)

Uiteindelijk een makkelijke overwinning van ZSV die nog wel wat groter had gekund, maar de eerste drie punten van deze seizoenshelft zijn binnen!