Mannen Zondag reserve, 4, 5e klasse 523

19 september 2010 13:30

19/9/2010

Deurne 6 - ZSV4

Het was vandaag in de walsberg een waar doelpuntenfestijn. Reporter door omzwervingen(marathon deurne) wat laat in de 1e helft pas ter plaatse krijgt de stand van 3-4 door. Das een gemiddelde van 1 goal per 5 minuten. Das in totaal 7 doelpunten in 35 minuten. Das 8 keer aftrappen. Dat getuigt natuurlijk van een solide verdediging aan beide kanten. En twee zeer professionele teams die amper foutjes maken........
Het 1e helft spectacel stuk werd helaas niet herhaald in de 2e helft. Koen zette ZSV snel na de pauze op een 3-5 voorsprong. Waardoor de wedstrijd met prachtig gecontroleerd voetbal kon worden uitgespeeld. Schoonheidsfoutje 4-5 eind 2e helft deed niets meer af aan de eerste 3 punten voor ZSV4....KAMPIOENUUUUUHHHHH!!!