59'

D-Pupillen (najaar) D4, 2e klasse 206

19 september 2009 13:00

vd Kerkhof

Vandaag de wedstrijd tegen onze buren, de D4 van Deurne.  De wedstrijd werd gespeeld in de Walsberg. Al na 3 minuten stonden we door knullig verdedigen met 1-0 achter.

We waren niet de mindere van Deurne maar door een fout achterin stonden we na een kwartier spelen wel met 2-0 achter.  Twee minuten na hun tweede doelpunt gaf Lars de ZSV supporters weer hoop door heel knap de 2-1 binnen te schieten. Na dit doelpunt  kwamenwe ook weer beter in ons spel en alles was weer mogelijk.

Vlak voor rust kon Nick na een goede rush zelfs de 2-2 aantekenen, we waren heel knap  teruggekomen en dit moesten we na de rust zien voort te zetten.

Helaas liep het anders we kregen weer heel knullig (een eigen doelpunt) de 3-2 tegen en deze tegenslag kwamen we niet meer te boven.  De kopjes gingen hangen en in de laatste 5 minuten van de wedstrijd kregen we nog 2 doelpunten tegen, eindstand 5-2 voor Deurne D4.