81'

B-Junioren (district), B1, 3e divisie E

8 september 2010 19:00

Aarts, T.A.W.

Op 8 september heeft ZSV om 7 uur gespeeld tegen RPC B1. ZSV begon met de warming-up en dat ging niet al te serieus waardoor we niet geconcentreerd aan de wedstrijd begonnen. De twee elftallen waren in evenwicht er werden aan allebei de kanten weinig kansen gecreëerd. Doordat ZSV niet fel genoeg begonnen was werd er in de 30ste minuut door RPC gescoord. Na dat doelpunten begonnen we eindelijk weer wat beter te voetballen. Zo kwamen we meer aan de bal en creëerden we meer kansen.

In de tweede helft begonnen we sterk we  begonnen goed in de aanval en kregen een aantal kansen maar we misten de scherpte voor de goal. Het was een harde strijd tussen ZSV en RPC, er vielen ook een aantal gele kaarten waarbij er eentje voor Niek van Dinther was. ZSV kreeg in de 80ste minuut een strafschop doordat een speler van RPC de bal van de doellijn met zijn handen tegen hield. De strafschop werd zeer beheerst door Rudy van de Berkmortel benut. In de 81ste minuut werd er na een harde overtreding op Kevin van de Berg een speler met rood van het veld gestuurd. Zo had ZSV een man meer op het veld maar het was ZSV niet gelukt om op voorsprong te komen. Dus de Stand bleef staan op 1-1 waardoor beide teams met gemengde gevoelens naar huis zijn gegaan.