11 september 2010 15:00

Wiersema, J.

Vandaag stond de wedstrijd tegen SHH op het programma.
Vandaag mocht Kevin vd Broek weer meedoen na een lange blessure aan zijn enkel.
Voor de wedstrijd werd ons gezegd dat we vanaf de 1ste minuut er kort op moesten zitten in tegenstelling tot de vorige wedstrijden.
Dit ging er goed en we kwamen zo goed aan voetballen toe.
Dan krijg Jordy de bal en speelt 2 spelers voorbij en komt in de 16 meter, daar komt hij de laatste man van SHH tegen hij speelt hem uit maar de speler van SHH laat daar geen gras over groeien en haalt Jordy neer. Penalty! De penalty werd benut door Rudy 1-0.
Even later komt Niek aan de bal hij loopt een stuk over de middelijn en ziet Redouan vrij staan. Hij geeft een paas met links en zet Redouan vrij voor de keeper en met een spits van deze kwaliteit ben je dan zeker van een doelpunt dus 2-0.
Na de rust ging het allemaal wat moeizamer en werd SHH ook sterker, hierdoor kregen we in de 68e minuut een doelpunt tegen.
Nog dik 10 minuten te gaan maar ze kwamen er gelukkig niet meer doorheen.
Eindstand ZSV B1 - SHH B1    2 - 1