ZSV JO15-1 begint goed aan de competitie

1e klasse 07

19 september 2020 12:45

Opstelling ZSV JO15-1JM

Braakhuizen JO15-1G – ZSV JO15-1G

De eerste competitie wedstrijd van ZSV JO15-1 stond vandaag op het programma. Hun tegenstander was Braakhuizen JO15-1. Het was warm vandaag en er moest goed opgelet worden met het veld want dat was heel stroef. De eerst helft werd er aardig gevoetbald van beide partijen. Het ging een beetje op en neer. Er werden ook veel langen ballen gespeeld want beide keepers hadden een goede trap waardoor hij meestal ver voorbij de middellijn kwam. Er werden veel kansen gecreëerd maar scoren lukte niet tot in de 34ste minuut vlak voor rust. De bal werd uit de lucht onderschept en Sem Stoots scoorde de 0-1. 1 minuut voor rust. Eenmaal na de rust begon ZSV sterk aan de 2de helft. De keeper schoot veel lange ballen en daar kwamen vaak corners of gevaarlijke scoringskansen uit. En jahoor, niet veel later sprintte Sem Stoots achter een lange bal aan, dribbelde de keeper uit en scoorde ook de 0-2. ZSV kreeg daarna nog een indirecte vrije trap tegen die in de 16 meter lag. Heel ZSV ging in de muur staan en hierdoor verkwamen ze de 1-2. ZSV wist uiteindelijk niet meer te scoren maar, het lukte ze wel de 0 te houden. Uiteindelijk was de eindstand 0-2. Iedereen wist dat er wel wat meer goals hadden kunnen vallen maar, ook dat dit een prima eindstand was en dat ze met 3 punten naar huis konden gaan!