Venlosche Boys D1

D-Pupillen D1, Hoofdklasse B

19 september 2009 11:45

ZSV D1 - Venlosche Boys D1        6 - 1  d.d.  19 - 9 - 2009

Vandaag de derde wedstrijd van de competitie, thuis tegen wederom een limburgse tegenstander. We begonnen weer sterk, met in het doel Cas Wiersema die de geblesseerde Rick v.d. Berkmortel  kwam vervangen en dat heel goed deed.
We kwamen na 3 minuten op 1 - 0 doordat de keeper de bal via Remco's hoofd voor de voeten van Ruhendry schoot. Die bedacht zich geen moment en schoot raak. In de 22e minuut kwamen we op 2 - 0 via een penalty van Davy, nadat Ruhendry was gevloerd. Vlak voor rust werd het zelfs 4 - 0 door twee prachtige aanvallen over verschillende stations, telkens afgemaakt door Ruhendry.
Na de rust probeerde Venl. Boys nog meer hun sterke spits in stelling te brengen, maar dat lukte maar heel sporadisch.  Toch kamen ze via een corner in de 35e minuut op 4 - 1.
In de laatste 10 minuten werd het nog geflatteerd 6 - 1 door Ruhendry en door Stan v. Helmond. Niettemin een verdiende overwinning die vooral werd behaald door als team  heel hard te werken voor elkaar.