Mannen Zondag reserve, 2, 2e klasse 2C

26 september 2010 10:30

Brinkman, P.P.G.

ZSV 2 – Venlosche Boys 3     4 – 0 ( 2 – 0 )

De 2e thuiswedstrijd stond vandaag op het programma. Net als ZSV 2, had de tegenstander tot deze wedstrijd, ook maar 1 punt weten te verzamelen.

Na een goede trainingsweek ging ZSV goed van start. Dit resulteerde in de 3e minuut in een goal van Bas. (1-0)Met een mooi schot passeerde hij de keeper. Het leek alsof de spelers van Venlosche Boys nog niet helemaal wakker waren. Dit is misschien ook niet vreemd, aangezien zij hun thuiswedstrijden om 14:30 spelen.

ZSV ging door waar het mee begonnen was. Door af en toe goed voetbal kwamen er kleine kansen. In de 25ste minuut kregen we een corner waaruit Joost scoorde. (2-0)

De tegenstander had vandaag niks te zeggen en heeft ook weinig tot geen gevaar gezorgd voor het doel van ZSV.

In de 2e helft werden er 2 wissels toegepast. Niek en Boy kwamen in het veld voor Patrick en Bas. ZSV bleef doen met waar ze in de 1ste helft mee gestopt waren. Aanvallen !

Snel genoeg in de 2e helft kwam er een grote kans voor Luuk. Zijn kopbal ging maar net voorlangs. Na enkele doelpogingen werd er uiteindelijk toch gescoord. Wie anders dan Carlo nam de bal op de pantoffel en schoot diagonaal binnen. (3-0)

10 minuten later was het weer raak. Als ik zeg dat het weer een schot vanaf rechts zestien meter was en de bal diagonaal in de linkerhoek verdween, weet iedereen wel wie die goal gemaakt heeft. Carlo !(4-0). Het zal niet lang meer duren dat hij zijn 1ste minuten bij het 1ste gaat maken.

Eindstand: 4-0. Een zeer goede en terechte overwinning! Volgende week is de uitwedstrijd in Helden.

Hopelijk nog steeds met onze Carlo in het 2e.