B-Junioren (district), B1, 3e divisie E

25 september 2010 15:00

Scheidsrechter

Witsiers, B.

Vandaag thuis tegen het sterk verwachte Bekkerveld. We begonnen sterk aan de wedstrijd met wind mee en dat drukte zich al snel uit in kansen. Na ongeveer 20 minuten zetten Glenn met een bal van achteruit Mathieu vrij voor de keeper, maar hij wist de kans niet te benutten. Net voor rust een goede vrije trap van Rudy richting de lange hoek, maar die keeper wist er een corner van te maken. Veel kansen maar nog altijd 0-0.

Na rust kwamen we weer sterk uit de startblokken. Na ongeveer 5 minuten spelen kregen we een vrije trap vanaf de zijkant. Bekkerveld wist die bal niet goed weg te werken, en vanaf randje 16 was daar Niels Thielen die de bal goed binnen wist te schieten. 1-0! ZSV ging door waar het al de hele wedstrijd mee bezig was, kansen creëren. Snel genoeg na de 1-0 was daar een goede actie van Mathieu die zichzelf opnieuw vrij voor de keeper zetten, maar hij schoof hem langs. Na ongeveer 60 minuten spelen is daar dan toch weer Redoean met een fantastische actie en wist te de bal in het dak van de goal te verwerken. 2-0! De laatste 10 minuten was het vooral tegenhouden. 5 minuten voor tijd wist Bekkerveld toch nog te scoren waardoor het nog erg spannend werd. Eindstand: 2-1!