C-Junioren (district), C1, 3e divisie E

25 september 2010 13:00

Lahaije, M.J.J.

Fc Geleen Zuid C1 - ZSV C1

Vandaag de vierde wedstrijd van de competitie, en alweer een verre reis naar het zuiden. De tegenstander vandaag was Geleen Zuid een grote amateurvereniging .  We begonnen goed en zagen al snel dat wanneer je veel druk zette op de achterhoede ze het heel lastig kregen. Op die manier kregen we al snel een paar goede kansen maar wisten die niet te benutten. Langzamerhand kwam Geleen beter in zijn spel en liet zien over een aantal aardige spelers te beschikken. Toch kwamen we op voorsprong door Davy die een mooie pass van Thijs beheerst wist af te ronden. 0 - 1 was ook de ruststand. Na de rust kwam Geleen goed opzetten en wist ons met fysiek spel achteruit te dringen. Zo werd het in de 45e minuut  toch 1 - 1, een goed genomen corner werd door ons niet goed verwerkt en Geleen kon de bal weer voorzetten. De voorzet verdween via één van onze spelers achter de weer uitstekende keeper Leon  .  Daarna probeerden we de winst nog te pakken maar het ontbrak aan kracht om de stand nog te wijzigen. Het leverde een terechte puntendeling op.