C-Junioren (district), C1, 3e divisie E

2 oktober 2010 13:15

Ven, P.M.J.M. van de

Op deze druilerige zaterdagmiddag moesten we aantreden tehen Helmondia. Het hoofdveld werd gespaard, dus moesten we op veld 3 (het oude honkbalveld) spelen.
De beginfase was weer voor ons, we creeërden enkele goede kansen maar wisten deze niet te benutten, Koen en Davy hadden hun vizier nog niet op scherp staan. Helmondia kon daar maar weinig tegenover zetten. Toch kwamen ze aan de leiding, via een goed uitgespeelde aanval kwamen ze op 0 - 1. Vlak voor rust werd de wedstrijd eigenlijk beslist; Thijs werd in het berucht gebied aangetikt en de scheidsrechter aarzelde geen moment, penalty. De spelers van Helmondia lieten overduidelijk blijken hier niet mee eens te zijn. De keeper ging hierin zo ver dat hij twee  keer geel kreeg en kon vertrekken. Davy schoot de penalty prima in. Na rust speelden wemet een extra mannetje op het middenveld, en dat overtal leverde succes op. Thijs maakte na een mooie solo de 2 - 1 en Davy zorgde met een mooie boogbal voor 3 - 1. Het was tenslotte Davy die na een goede passeeractie van Koen J. voor de eindstand zorgde 4 - 1. Na deze westijd hebben we de koppositie in handen, maar onze naaste belagers hebben we nog niet gehad,