...
90'

Mannen Zondag reserve, 4, 5e klasse 523

3 oktober 2010 12:00

Op een prachtige vroege zondag middag trapt Pieterke de ballen er knap in. Natuurlijk niet tijdens de wedstrijd maar met intrappen.
Kantje schijt niet 1 keer voor de wedstrijd maar 2keer. Wat heeft ie gegeten? Geen idee, wat we wel weten is dat hij er de 2e keer 1 minuut en 34 seconde over doet. En gelukkig net op tijd terug zodat de wedstrijd met 11 tegen 11 kan beginnen.

Net als het er op de bank over gaat dat we hier in Asten kans maken, scoort NWC5 na een vrije trap die wordt binnen getikt (Zie filmpje bij video's).

Vanaf nu is het een eenzijdige wedstrijd. ZSV valt continu aan met aardige kansen. Bram van Houts is 2keer wel heel dicht bij een treffer. Maar het onbreekt aan geluk en kwaliteit om alle kansen af te maken. NWC kan in de handjes klappen dat het met de thee nog altijd 1-0 staat in plaats van 1-5.

De 2e helft besluit de tactische denktank van ZSV4 om Tom van der Kant als stormram in de spits te posteren. Het levert ons 2 hele mooie kansen voor Tom alias Henk op. Maar ook Henk weet het net niet te vinden.
Hoogtepuntje in de verdediging viel te bezichtigen aan de linkerkant. Waar zwaargewichten Frans Duits en Jamai prachtige duels uitvochten. Dit levert helaas ook geen doelpunten op. Wat moeten we toch?
Dit kwam er van de bank:
- Volgens Pirke: we moeten de tegenstander onder druk houden en het tempo hoog.
- Volgens Smed: "Hij wil er niet in!"
- Volgens Roel: Marcel laat zich wegzetten door Frans Duits
- Volgens Winand: "Er kan nog wel een spits bij"
- Volgens the Beast: ............ ............  .................. "ik wil wat eten........ik heb echt nog niks gegeten!"

Aan de hand van deze opmerkingen gingen we op zoek naar de 1-1 en die verdiende 1-1 kwam er uiteindelijk dan ook. Door een goed actie van Kantje kon Koen van Duppis scoren. 89e minuut 1-1 we dachten dit minimaal verdiende puntje mee naar de zeilberg te nemen maar helaas. In de alleralleralleraller....allerlaatste seconde steelt NWC dat puntje van ons. 2-1 Wedstrijd voorbij.