65'
...

Vrouwen Zondag, DA1, 5e klasse 5D

3 oktober 2010 10:00

Tegen Mifano de nr. 2 begonnen we sterk en we creërden ook kleine kansjes maar uit een tegenstoot kwamen we op een 0-1 achterstand een afstandsschot viel over \suzan in de verre hoek. Hierna kwam een slechte periode van ons, Mifano kwam zelfs op 0-2 doordat een strak schot verkeerd werd beoordeeld door Suzan die de bal wel keerde maar die verdween toch dij de paal in het netje. Op slag van rust bracht Lindie de stand op 1-2 na een schiterende bal vanaf zeker 25 mtr naar de verre hoek. Na de thee kwamen wij iets beter uit de verf en na 10 min wist Moniek de stand weer gelijk te trekken en binnen een paar minuten stond de 3-2 op het bord. Debbie schoot een vrije trap van ongeveer 30 mtr ook weer over de verbouwereerde keepster. Hierna verzuimden wij door te drukken en verder uit te lopen, kansen kregen we genoeg. Eeen steekbal van Mifano deed de wedstrijd kantelen, onze verdediging greep niet in en de spits kon gewoon door het midden op de keepster afgaan en de stand gelijk trekken. Mifano kreeg nog enkele mogelijkheden maar de 3-3 was de eindstand