70'

C-Junioren (district), C1, 3e divisie E

9 oktober 2010 13:30

Kamphuis, P.

Vandaag gingen we op bezoek bij het altijd lastige Venlosche Boys. Het was prachtig weer deze zaterdag, iedereen had er zin. Toch begonnen we de wedstrijd te voorzichtig, we waren onder de indruk van de fysiek sterke tegenstander. In de eerste helft  waren de meeste duels voor de Boys. Zij kregen enkele goede kansen, telkens vonden ze Leon, onze betrouwbare doelman, op hun weg. Ëen kaar was Leon echter kansloos; hun spits kreeg teveel tijd en ruimte om de bal bij de achterlijn voor te zetten om door een medespeler ingeschoten te worden. 1 - 0  In de rust werd erop gehamerd attenter en feller te zijn. Dit pikten de spelers goed op en hadden in de tweede helft een overwicht. Kansen bleven echter spaarzaam. Enkele gevaarlijke corners van Thijs werden te zacht ingekopt. We bleven sterker en kregen loon naar werken; een goede voorzet van Thijs Meulendijks werd door Dave prima binnengewerkt 1 - 1. Met nog 7 minuten te gaan probeerden we de 1 - 2 te scoren. Dit zat er niet meer in, we moesten ons tevreden stellen met één punt, dachten we. Tot de allerlaatste minuut, een lange bal van de Boys werd door onze verdediging niet goed verwerkt en viel voor de voeten van hun ijzersterke spits, die bedacht zich geen moment en scoorde in de laatste minuut de onverdiende 2 - 1 . Na het goede spel in de tweede helft was dit een flinke domper, we hadden een punt zeker verdiend!