...
55'

Vrouwen Zondag, DA1, 5e klasse 5D

10 oktober 2010 10:00

Uit naar de koploper die al 12 punten uit 4 wedstrijden had dus we waren gewaarschuwd. Maar de vooruitzichten waren goed op 10-10-10 kregen we kleedlokaal 10 waarvan de borg 10 euro was, dus verliezen koneden we niet volgens ons. Met slechts 11 fitte speelsters was dit echter een moeilijke opgave. Met onze inzet was ook deze keer niks mis maar echte kansen werden niet gecreeërd. 't hout was zo op het oog gevaarlijker maar in de afronding niet effectief genoeg. Net voor rust was het Lindie die ons weer eens uit de problemen moest helpen, die de keepster verraste met een knap afstandsschot en de thuisploeg op de 0-1 achterstand zette. Na de rust kregen we te vroeg de gelijkmaker tegen. Een schot werd een beetje getoucheerd door Lindie waardoor Suzan verslagen was. Hierna kregen beide ploegen nog wat kansjes. Maar omdat hun spits in de laatste minuut een open kans miste bleef de 1-1 op het bord en wisten wij mierlo-hout de 1ste puntjes af te snoepen.