Mannen Zondag reserve, 4, 5e klasse 523

10 oktober 2010 12:00

(Met dank aan Gast verslaggever Marcel Munsters)

Pieterke was vandaag op zijn best. Geen enkele fout gemaakt. Zo zien we het graag.

In het begin ging het een gelijk op maar door een minder momentje van onze verdediging viel toch het eerste doelpunt voor Liessel strak links in de haak.

Snel daarna krijgt Liessel een vrije trap. Het was geen sterk schot en hij komt midden op de keeper af. Helaas hadden de keeperhandschoenen net te weinig grip en glipt de bal toch de goal in.

Maar na wat goede acties van ZSV en een tackle op Pascal in de 16 krijgen we een penalty.

Bart vd Berkmortel schiet hem relaxed binnen.

De spelers van liessel trekken hun bakkes goed open tegen de scheids. Deze laat zich niet gek maken en spreekt ze er allemaal scherp op aan.

Ook de grensrechter krijgt een corrigerend woordje van de scheids omdat hij niet op de goede momenten vlagt.

Daarna krijgt Liessel weer een kans en na een goede voorzet wordt de bal ferm binnengekopt.

Ruststand 3-1

In de 2e helft krijgt Liessel weinig kansen. Als koen in duel met de keeper is ziet de keeper het verschil niet meer tussen de bal en koen zijn hoofd. Hij graait naar koens hoofd. Hierdoor krijgen we weer een penalty.

Weer schiet Bart vd Berkmortel hem lekker binnen

We hadden een 3e penalty moeten krijgen omdat een Liesselse verdediger zijn handjes niet van de bal kon houden. Hij raapte de bal nog net niet van de grond.

In de 90e minuut scoort Liessel nog een laatste goal en daarmee is de eindstand 4-2