E-Pupillen (najaar), E1, Hoofdklasse B

9 oktober 2010 10:30

Scheidsrechter

W. Manders

Na een week van hard trainen, vandaag de thuiswedstrijd tegen Schijndel. Uit hun verslagen konden we al opmaken dat we met een hele goede tegenstander te maken zouden krijgen. De eerste 10 minuten stonden we goed te verdedigen, en zaten we kort op onze tegenstander. Helaas kwamen we maar niet van de goal weg, de aansluiting naar onze spitsen kwam maar niet op gang en dat bleef eigenlijk de hele wedstrijd zo. Schijndel zat beter in de wedstrijd en combineerde er lustig op los, maar ondanks het overwicht van Schijndel, en de kansen die ze creëerden, waren de 2 goals die ze maakten voor de rust 2 luckies, die over Rudy heen zeilden en in de kruising ploften. In de rust een donderspeech van Niels, want we hadden zelf nog helemaal geen kans gecreëerd. In de 2de helft viel al vrij snel de 0 - 3 en we wisten dat de 2de helft nog een lange zit zou worden. Alle credits voor Schijndel dat voetballend vandaag veel beter was dan wij. Pluspunt van onze jongens was wel dat ze bleven knokken voor die eretreffer, maar zelfs die zat er vandaag niet in. Uiteindelijk werd het 0 - 7 en dat was nog niet eens geflatteerd. We zullen nog een hoop werk te verrichten hebben komende week op de training, en dan maar hopen dat we volgende week tegen Someren uit een ander vaatje kunnen tappen.