Handel DA1
46'

Vrouwen Zondag DA1, 5e klasse 5E

20 september 2009 10:30

Handel uit was alweer even geldeden, en uit ervaring wisten we dat dit een moeilijke pot ging worden. Vanaf het 1ste fluitsignaal trokken we echter fel van leer en kregen we enkele kansen. Maar zoals in de 1ste wedstrijd zakken we na ongeveer 15 minuten een beetje terug en lieten we handel in hun spel komen. Ze hadden een snelle spits en een paar keer werd die met gevaarlijke steekvallen bereikt. Dit was ons in de 35ste minuut fataal 1 – 0. We lieten onze hoofden niet zakken en rechten onze ruggen. Lianne kreeg de bal op de eigen 16 en dacht kom laat ik eens ff een solo inzetten. En omspeelde alles en iedereen en liet de 1 – 1 aantekenen. In de rust werden de puntjes op de i gezet. En vol goede moed begonnen we aan de 2de helft. Althans dat dachten we. Vanaf onze aftrap leverden we zo de bal in en lieten Handel een voorzet geven die mislukte. Susan verkeek zich op die bal die ongelukkig stuitte en ondanks dat ze er met de vingertoppen nog aanzat verdween die ***bal in de goal. Dit alles binnen 20 sec. Dus nu moesten we weer een achterstand inhalen, maar verder dan goed bedoelde afstandsschoten en een open kans voor Lianne kwamen we niet. En zo lieten we onze 1ste 3 punten liggen.