Reuver 1 (zon)

Mannen Zondag standaard, 1, 3e klasse C

17 oktober 2010 14:30

Kuyen, M. van

Binnen 5 minuten stond ZSV al met 2-0 voor. In de 1e minuut kopte maarten Kuunders raak uit een hoekschop. In de 5e minuut krulde Stan Verlijsdonk de bal vanaf 20 meter in de verre hoek. Halverwege de 1e helft kwam Reuver beter in het spel wat resulteerde in de 2-1 door Tico Janssen.
Ook het begin van de 2e helft begon ZSV uitstekend. In de 50e minuut speelde een verdediger de bal met de hand na een vrije trap. De toegekende penalty werd door Hans Verbaarschot binnen geschoten.3-1.
Na zwak ingrijpen van ZSV kant in de 61e minuut werd het 3-2. ZSV leek weer wakker te zijn, in de 67e minuut speelde Geert Verhees de bal knap op Rick v.d. Putten. Hij hield goed het overzicht en speelde de bal af op Verbaarschot die zijn 2e van de middag maakte. 4-2.
De 4-3 die in de 89e minuut viel kwam te laat voor Reuver om nog een punt uit het vuur te slepen