81'
...

Vrouwen Zondag, DA1, 5e klasse 5D

17 oktober 2010 10:00

Met nog anet 11 fitte speelsters + 1 geblesseerde moesten we de klus klaren tegen onze gasten uit keldonk. Direct in het begin gaven we ze te veel ruimte maar daar werd nog niet van geprofiteerd het was echter weer Moniek die als 1ste het net wist te vinden en de 10de minuut. Hun vleugelspel was wel iets waar we moeite mee hadden en in de 19e minuut moesten we hiervoor de rekening betalen en de 1-1 na een voorzet incasseren. Het spel was hierna redelijk in evenwicht maar nadat de bal er na een scrimage voor ons er niet in ging lukte het keldonk in de 40ste minuut na een soortgelijke scrimage wel 1-2 tevens de ruststand van te maken. Na de thee waren wij het die het felst uit de startblokken kwamen en na een schitterende steekbal van Diana was het wederom Moniek die in de 48ste minuut de stand gelijk trok. na kansen over en weer ging Manon mee naar voren en haar voorzet werd ongelukkig door een keldonk verdedigster in eigen goal verwerkt. 3-2. Lang konden we er niet van genieten want nauwelijks 1 minuut later beoordeelde Nathalie een bal verkeerd en de bal die ze ver weg wou trappen werd tegen de aanvalster geschoten en op die kluts was Suzan niet bedacht en de bal viel in de korte hoek binnen. Toen kort hierna Lianne uitviel met een flinke blessure was het nog even moeilijk maar de kansjes aan beide zijden werden niet meer benut en eindigden we weer met een gelijkspel. Maar zijn we nog steeds ongeslagen