75'

Mannen Zondag reserve, 4, 5e klasse 523

17 oktober 2010 12:00

Bukkems

Mierlo Hout 5 niet bepaald onze sterkste broeder in de competie kwam vandaag naar de kranemortel. Statistieken zoals: 9-0 tegen NWC 5 verloren, 11-0 tegen liessel 3 verloren, 11-2 tegen RoodWit '62 verloren, minste aantal tegengoals van 5 en 0 punten in totaal bevestigen het beeld van zwakke broeder.
Omdat ZSV 4 nog maar een een schamele 4punten bij elkaar heeft gesprokkeld. Was het vandaag tijd om eens 3 extra punten te gaan pakken.

Na 10 mintuten spelen is het door een prachtige lob van de Houtse spits 0-1 en 10 min later scoort diezelfde snelle spits de 0-2 met een harde knal onderkant lat. Weer 10 minuten later krijgt deze speler ook nog eens geel wat hem onomstreden de man van de eerste helft maakt.

Gelukkig maken nog voor rust in de 40e minuut de aansluitings treffer. Ludo(Noud) knalt na een scrimmage de bal hard binnen. Net voor de rust laat van Duppis nog een uitgelezen kans liggen door de voorzet van Kantje tegen de paal te plaatsen.
.
Navraag in de rust over hoe het kan dat Mierlo-hout hier voor staat en wie toch die spits is levert het volgende op.
- Jong team veel spelers komen te laat of dagen niet op
- Aantal keer met 9 spelers gespeeld
- De spits is voor het eerst online(Lexa.nl) en heeft daardoor met 4 dames gepaard in 1 week
hij is lyrisch over internet. Was vanochtend pas om 6uur thuis vanwege zijn paringsdrang.

Of we iets aan deze info hebben valt nog te bezien. We weten wel dat de spits dus zijn uithoudings vermogen op de proef heeft gesteld en hopelijk zijn optreden geen goed vervolg geeft. En wij hebben JORIS KOOTER ingebracht die meer dan voldoende uithoudingsvermogen heeft.

Deze Kooter is na rust nadrukkelijk aanwezig. In het begin nog met PdW acties. Hij maait in 1 actie 2 keer over de bal. Iets later plukt hij een F.deBoer pass van Pirke alla Bergkamp uit de lucht en schiet de bal vervolgens........ erg lelijk naast.
De derde goede actie van Joris resulteerd in een goede assist op Pascal die de 2-2 in de 75e minuut binnen schiet.

ZSV 4 is nu serieus bezig de matige eerste helft recht te zetten. We krijgen kans na kans. In de 83e minuut gebeurt er wat vreemds. De slecht fluitende scheidsrechter Bukkems geeft weer geel door het praten van een speler van Mierlo-Hout. Reactie hierop van de scherpe spits komt hem ook op geel te staan. Dus rood. Hierop reageerd de speler met geel weer en krijgt ook rood. Totaal onnodig gezien het beeld van de wedstrijd. Beide teams gaan gemoedelijk met elkaar om. De weggestuuurde Mierlo-houtse spelers roepen nog wat en de scheidsrechter besluit de wedstrijd te staken en niet meer terug te keren.

Verbijsterd blijft iedereen achter. Gestaakt 2-2 83e minuut.

Doelpunten makers ZSV:  Ludo Nooyen