62'

D-Pupillen, D1, 2e divisie D

16 oktober 2010 12:15

HVCH      1   -    2     ZSV

Vandaag stond een belangrijke wedstrijd op het programma, we moesten tegen HVCH uit Heesch.   HVCH had net als ons 4 punten uit 5 wedstrijden en wanneer we er in zouden slagen om de drie punten mee naar Zeilberg te nemen namen we afstand van de onderste plaatsen.

Volgens de HVCH insiders zou het wel eens een gelijk opgaande strijd kunnen  worden, en ze kregen gelijk. Het spel golfde op en neer, de middenvelders van HVCH wisten elkaar goed te vinden tot dat ze in de buurt van de 16 kwamen. Daar aan gekomen ging het mis of er werd goed ingegrepen door het verdedigingsblok van ZSV onder leiding van Lars.  Zsv daarentegen gooide het op de engelse toer en probeerde met lange ballen de spitsen te bereiken. In de 3e minuut werd er een overtreding gemaakt op een zsv ´er  op een mooie plek  ongeveer 25 meter van het doel van HVCH, helaas werd de bal naast geschoten.  Vier minuten later waren het Ward en Ilias die goed combinerend alleen nog door de laatste man van HVCH konden worden gestopt. In de 14e minuut was het Ward die alleen op de keeper af kon maar jammer genoeg veel te gehaast afwerkte. De volgende 14 minuten kwamen beide ploegen niet tot grote kansen, in de 28e minuut mocht Lars een vrije trap nemen die van richting werd veranderd door een speler van HVCH  met een corner als gevolg. Joost ging achter de bal staan en gooide hem hoog voor het doel waar Ward de bal goed inkopte,  0-1 dit was ook meteen de ruststand.

De 2e helft begon zoals verwacht met een agressief startend HVCH, maar echt gevaarlijk werden ze niet.  De twee teams deden niet veel voor elkaar onder in de 2e helft en de hoogtepunten waren op één hand te tellen.  In de 50e minuut was het Dani die goed gebruik maakte van zijn snelheid en via binnenkant paal de 0-2 binnenschoot.   HVCH schoot nog een vrije trap tegen de lat, en in de 4e minuut van de blessuretijd wist HVCH de 1-2 binnen te schieten.  Na 5 minuten blessuretijd blies de goed leidende scheidsrechter af en de drie punten waren binnen.