ZSV JO9-2JM

F-Pupillen (najaar), F2, 2e klasse 202

6 november 2010 9:30

Hey Toppertjes,
Wat een wedstrijd het begon al met zal het wel doorgaan of niet, maar we kregen geen contact met Mierlo-Hout dus dan maar op goed geluk erheen en jawel het ging gelukkig gewoon door. Nou we gaan beginnen en het gaat lekker gelijk op, dus dat is mooi, maar toch weet Willem er door te komen en maakt 0-1, jippie!!!! Helaas even voor rust scoort Mierlo-Hout 1-1 en dan is het rust!!! |De kids ff goed toegesproken want er waren er een paar bij die een beetje stonden te slapen vandaag (dus te laat naar bed geweest en dat zie je aan hun spel) Maar goed we beginnen aan de tweede helft maar het zit ons niet mee, Daan had vandaag behoorlijk veel pech wat hij ook deed de bal wilde er gewoonweg niet in, heel jammer maar volgende week beter. We hebben veel kansen maar het wil nou zo net nog niet echt lukken totdat Willem weer een makkie krijgt en poft hem erin, jawel het is 1-2, yes het gaat goed!! Het gaat weer mooi gelijk op dus je hebt een mooie wedstrijd om te zien en dan ziet Willem weer kans om door te breken en jawel het is 1-3 nog 2 minuten te gaan dus dicht houden dat gat bij ons en dat lukt, de scheids fluit af en we hebben alweer gewonnen, gelukkig met 1-3.Jongens klasses gespeeld en op naar de volgende wedstrijd tegen Asten volgende week maar eerst ff lekker uitrusten dit weekeind en maandag weer fris en fruitig op de training verschijnen.