70'

B-Junioren (district), B1, 3e divisie E

30 oktober 2010 14:30

Gemert, M.P.F. van

We begonnen sterk aan de wedstrijd, maar hadden geluk met de eerste hoekschop van UDI die maar net naast ging.

Paar minuten later mist Kevin de bal en kon de spits van UDI vrij op Glenn afgaan maar Glenn had hem. Even daarna ging Niek en de rechtsback van UDI samen naar de bal maar niek was sneller en feller, de rechtsback was uitgeschakeld. Na heel wat speel minuten maakte Luc een actie en met een mooie stift bal schoot hij hem er in 1-0 voor ons.

Even daarna maakt Niek een solo en wil schieten maar de verdediger van UDI staat er voor Niek had veel last van zijn voet. Toen was het rust , Niek moest nog even lopen en kwam er achter dat het niet ging, en ook in de rust was Fabian voor Niels gewisseld. En na 10 minuten spelen werd Niek ook gewisseld. We begonnen 2de helft goed maar na 10 minuten begon UDI meer druk naar voren te zetten, waardoor wij verder achteruit liepen.

Na 20 minuten van de 2de helft werd Tim gewisseld met Stan.

Even daarna kwam de sterke rechtsbuiten van UDI met een voorzet en met een kopbal en een schot maakte UDI de gelijk maker. Daarna hebben we er nog flink voor gevochten maar er kwam geen goal meer uit.