80'

Mannen Zondag reserve, 4, 5e klasse 523

31 oktober 2010 12:10

Coach van Dijkse Boys 3

Dijkse Boys uit wie kent het niet? Je weet wat je kan verwachten. Een scheidsrechter van de Dijkse zelf of eentje die wordt beinvloed door spelers/omstanders. Lomp spel door Dijkse alleen zullen ze zelf nooit iets hebben gedaan. Wanneer jij een schouderduw terug geeft of een stevige tackel inzet. Ben je na de wedstrijd dood of breken ze bij de volgende actie je been (althans dit zeggen ze). Vorig seizoen hebben ze deze intimidatie praatjes tegen Ommel zelfs waargemaakt.

Vorig seizoen is de KNVB topgetreden en heeft Dijkse Boys 3 uit de competie gehaald en een klasse lager gezet. Tegen deze gezellige jongens mochten wij vandaag spelen.

16 man sterk ging het 4e naar Helmond. ZSV zelf had alles eruit gegooid omdat "het veld veel te nat was". Daar was bij Dijkse niets van te merken, het was prima voetbal weer. Dit vond ook Barbaar Keijzers die kon komen kijken omdat in zeilberg "het veld veel te nat was" .

De coach van Dijkse floot de wedstrijd, het viel gelijk op dat hij de middencircel niet uit kwam en een draaicircel had van die betreffende circel. Na het begin signaal kon de scheids na 9 minuten weer fluiten om de bal op de middenstip te leggen. 1-0 voor Dijkse boys. 10 minuutjes later viel de 2-0 waarschijnlijk buitenspel maar door de draaicirkel van de scheidsrechter had de scheidsrechter onze vlagger niet waargenomen.

2 minuutjes later maaktje Kantje door een mooi een tweetje met Kevin de 2-1. Die 3 minuten later alweer teniet werd gedaan door de Boys. De Spits van de Dijkse deelde 2 schouderduwtjes uit, dit was genoeg om de gehele defensie van ZSV4 op de grond te krijgen en schoot onberispelijk de 3-1 binnen.

Door de vele doelpunten achter elkaaar miste uw verslagever de 3-2 van Kevin(was de 3-1 nog aan het schrijven). Volgens de verhalen gaf Bram een goede voorzet vanaf links die Kevin vervolgens met zijn knie in de goal deponeerde. Na 24 minuten was het dus al 3-2 waarvan 4 goals in ongeveer 5 minuten.
Tot de rust werden er geen goals meer gemaakt.

Wel werd er geroepen dat die ouwe (mark smits) moest worden aangepakt. Kantje werd verteld dat hij op klappen kon rekenen van hun aanvoerder. En zo nog enkele voor de Dijkse zo gewone verwensingen geuit.

De tweede helft werd vooral vanuit de Dijkse boys een stuk gemener. Veel tackels waarbij niet alleen de bal maar ook de speler werd meegenomen. Van die tackels die je al aan voelt komen en wanneer je niet opspringt je waarschijnlijk niet meer voetbalt.

Helaas voor ZSV waren de jongens van Dijkse Boys wat sterker en doelgerichter en liepen ze in de tweede helft uit naar 4-2, 5-2, 6-2 en zelfs 7-2. In de 80e minuut mocht ZSV nog een goaltje maken. De tegenstanders verdedigde niet meer terug zodat ZSV met 3 aanvallers tegenover 1 verdediger en een keeper kwam te staan. Bram Podolski gaf de bal goed aan Pascal die beheerst de 7-3 binnen schoot.

Tussendoor werd nog een vrije doortocht van Bram afgefloten omdat wat kinderen van de helmondse spelers de bal in het veld hadden getrapt. Dit gebeurde meerdere keren. 1 van de Helmondse spelers vond het nodig om hiervoor een bal  zo hard als hij kon op de wisselspelers van ZSV4 te schieten. Dennis werd onderuit schopt, Pascal werd onderuit gehaald etc. Gezellige jongens.