77'

B-Junioren (district), B1, 3e divisie E

13 november 2010 15:00

Dinter, E.L.J.M. van

Deze keer ging de wedstrijd naar Gemert. Het weer zat nogal tegen, want het regende de hele dag. Gelukkig moesten we op kunstgras voetballen hoewel het geen fijn kunstgras was.

De wedstrijd begon met droog weer. Al in de 2’ minuut kreeg Redoean de bal en lopte de bal over de keeper, mooie goal(0 – 1). Even daarna in de 20’ minuut werd het 1-1 door een steek bal, jammer. Maar we kwamen al snel terug nog geen 3 minuten daarna scoorde Redoean weer met een mooi schot (1 -2). We waren duidelijk beter de eerste helft.

De tweede helft begon en Redoean hielt het niet bij twee goals, hij scoorde in de 52’ minuut weer met een schot (1 -3). Later in de 58’ minuut kwam Rudy aan bod met zijn trap techniek. Een mooie vrije trap geschoten in de rechter kruising, super goal!(1 -4). Het vijfde doelpunt kwam ook weer van Redoean in de 63’ minuut met een schot, hoe kan het ook anders (1 -5). Toch kregen we nog een kleine tegenvaller in de 77’ minuut vanuit een corner (2 -5).

Dat was dan ook het laatste doelpunt wat er viel. We stopte al snel, want de scheids moest nog weg. Toch was het jammer dat het niet de hele wedstrijd droog was gebleven, want het ging weer regenen in de tweede helft. Toch een mooie wedstrijd ondanks het weer.