B-Junioren (district), B1, 3e divisie E

20 november 2010 14:30

Scheidsrechter

Snoeijen, L.A.M.

Vandaag moesten we uit tegen UNA B1. We hadden kort de tijd om wedstrijdbespreking te doen en om te kleden. Daarna gingen we verder met de warming-up. Op een slecht veld! De wedstrijd speelden we op een kunstgrasveld.

Na 45 seconden scoorden Ilse de 0-1 al! Een goede start van ZSV B1. De 1ste 10 min konden we druk vooruit goed volhouden maar daarna werden we onder druk gezet door UNA B1 en creëerden UNA nog enkele kansen. Gelukkig onderschepte Glenn (keeper) de diepe bal van UNA maar jammer genoeg pakte hij de bal buiten de 16! Maar er werd niet uit gescoord. De 1ste helft bleven we met 1-0 voor staan.

De 2e helft begonnen we weer goed en scoorden snel achter elkaar de 0-2 en 0-3. Door  Redouan en Mathieu! Na de 0-3 gingen we verdedigender spelen en dat bracht ons in moeilijk heden. UNA scoorde de 1-3 en even daar na ook nog de 2-3 door een (onterechte) penalty. Na dat de 2-3 werd gescoord ging de wedstrijd wat feller worden en dat koste ZSV bij een opstootje 2 gele kaarten en UNA 1 of 2 gele kaarten! In de 10de minuut van de blessuretijd scoorde UNA nog de 3-3 en dat was jammer genoeg de eindstand! Glenn was achteraf gezien wel blij met z’n gele kaart want hij had er nog nooit een gehad