55'
... (schot)

C-Junioren (district) C1, 3e divisie E

26 september 2009 13:15

Vandaag hadden we een tegenstander tegen die voetballend niet erg sterk was, maar fysiek wel.
We begonnen fel aan de wedstrijd. Beide teams kregen hier en daar wat kansjes, maar de bal was toch meer op onze helft.
Aan het eind van de eerste helft kreeg WVVZ een vrije trap mee en scoorde ze met een rebound.. 0-1
Begin tweede helft werd Fabiën diep gestuurd en zette voor, maar de bal was moeilijk voor Davy en schoot hem net naast het doel.
WVVZ bleef druk zetten en daarom kon een van hen op goal schieten die Joey er goed uit hield, maar er toch weer met een rebound in werd geschoten..0-2
Verder ging het nog wat gelijk op.
De scheids was een beetje aan het dromen en floot 5 minuten te vroeg af. Door wat commentaar vanuit beide teams mochten we toch nog 5 minuten door spelen.